Waarom een urnmonument?

Cremeren is momenteel de meest gekozen uitvaart, vaak om heel verschillende redenen. Deze vorm van uitvaart is enorm toegenomen in de afgelopen jaren en wij verwachten dat dit niet veranderd.  Als nabestaanden krijgt u als snel te maken met de vraag: 'Wat doen wij  als nabestaanden met de as?'

Verstrooien is een mooi gebaar, maar naar verloop van tijd ontstaat toch het gemis van dat speciale plekje waarin uw herinneringen en de persoonlijkheid van uw dierbare tot uiting komt. Dit horen wij vaak van nabestaanden. Zonde, want het hoeft niet. Volten Gedenktekens biedt hiervoor kant en klare oplossingen of monumenten welke u naar eigen idee kunt laten ontwerpen met de mogelijkheid om de as, of gedeelten hiervan, te bewaren. Denk aan sierurnen voor binnen en buiten, monumenten, en altaren. Dit kan, net als onze grafmonumenten in vele materialen en vormen, in verschillende prijsklassen.

Het belang van een plekje om naar toe te gaan na het overlijden van uw dierbare is groter dan u in eerste instantie verwacht. Laat u door ons vrijblijvend inspireren en adviseren.

 

Urnmonumenten: